Vereniging van Vrienden van de Koninklijke Militaire Kapel 'Johan Willem Friso'

Wat doen wij?

Leden van de Vereniging van Vrienden hebben met voorrang en korting toegang tot een aantal specifieke optredens van de KMKJWF en de RFGGJ.

We organiseren een aantal activiteiten per jaar voor de leden, o.a. een georganiseerde reis naar de Nationale Taptoe in Rotterdam, een “Open huis” in Assen op de Johan Willem Friso kazerne of een Play-in samen met musici van de kapel en de Muziekbond Groningen Drenthe.

Alle leden ontvangen 5 tot 6 maal per jaar een nieuwsbrief, waarin je op de hoogte word gehouden over de laatste nieuwtjes en de geplande activiteiten.

We houden je op de hoogte van de nieuwe CD-producties van zowel de KMKJWF als de RFGGJ. Een aantal producties ontvang je als lid kosteloos, andere producties kan je tegen een gereduceerde prijs bestellen.

Ook ondernemen we zonodig actie en laten we gezamenlijk, de leden en veel liefhebbers van de Militaire Muziek, van ons horen tijdens een reorganisatie bij Defensie voor het behoud van de KMKJWF in Assen. Dit resulteerde bij de laatste reorganisatie in het aanbieden van bijna 20.000 handtekeningen aan de Staatsecretaris van Defensie.