Marsmaandag

Op 10 mei 2020 is het concept bedacht door de PR KMKJWF om iedere maandag een mars te posten! Dit is tot op de dag van vandaag een groot succes, zowel op You Tube en Facebook zijn de diverse marsen te vinden!

Met enige regelmaat worden onderstaande opnames op onze site vernieuwd. 

Wij delen deze keer de mars Bandtime van maandag 24 oktober met maar liefst 15.000 weergaves! Het is zeker de moeite waard om een kijkje te nemen op de facebookpagina van de KMKJWF!

Helaas is het niet altijd mogelijk een  upload van facebook in een goede resolutie te zien, daarom raden wij u aan bijgaande link te kopiëren zodat u rechtstreeks op de facebookpagina van de KMKJWF terecht komt. 

Zo kunt u de de video evenals alle andere berichten in goede resolutie bekijken:

Facebook

YouTube

Ook via onze home pagina kunt u rechtstreeks de Facebookpagina  en Instagram van de KMKJWF bezoeken zodat u op de hoogte blijft van de dagelijkse praktijk.

Concept, montage en research: PR KMKJWF

Digitalisatie en research: Piet Urff

Componist Jan de Haan componeerde het muziektheaterstuk gebaseerd op de gebeurtenissen in het oosten en noorden van Nederland in 1672. Het indrukwekkende scenario in drie talen (Duits, Nederlands, Nedersaksisch)

Eind augustus 2022 zijn er in de steden Groningen en Coevorden spectaculaire uitvoeringen van het muziektheaterstuk Bommen Berend! De uitvoering wordt verzorgd door het paradepaardje van de Koninklijke Landmacht, de Koninklijke Militaire Kapel Johan Willem Friso. Voor de amateursector is er een speciale gratis versie gemaakt.